Korjausompelut käden käänteessä Kuopiossa

Vaikka teen tarvittaessa pienimuotoista vaateompelua ja vähäistä alihankintaa, korjausompelu työllistää päiviäni eniten - se onkin ehdottomasti käytetyin ja kysytyin palveluni. Osittain tämä johtuu siitä, että liikkeeni sijaitsee samassa kiinteistössä tavaratalo Carlsonin kanssa. On siis kätevää tuoda juuri ostetut vaatteet ammattilaisompelijan käsiteltäväksi niin, että pienellä korjailulla niistä tulee täysin sopivat ja erinomaisesti istuvat.

Levennykset, kavennukset, pidennykset ja lyhennykset

Monipuolisen korjausompelun avulla pystytään helposti korjaamaan esimerkiksi housunlahkeiden pituus tai lyhyys. Myös paitoja ja takkeja on mahdollista kaventaa tai leventää, aivan tarpeen mukaan - toisin sanoen lähes kaikenlaiset korjaustoimenpiteet onnistuvat istuvuuden parantamiseksi. Toki hoidan mielelläni myös oikeat korjaukset, eli esimerkiksi reikien paikkaamiset ja muut vastaavat.

Poikkea käymään!

Jos sinulla on korjausompelua tarvitsevia vaatteita, ota ne mukaasi ja poikkea käymään, niin saat kuulla kesto- ja kustannusarvion saman tien. Pääsääntöisesti korjaustyöt onnistuvat nopeasti, parhaassa tapauksessa jopa odotellessasi. Tervetuloa!

Ompelimosta korjaukset ja alihankinnat